• مولاوردي:
  • شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مي‌تواند راهگشاي اشتغال زنان باشد

  • ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۷/۰۶

معاون رييس جمهور در امور زنان گفت: شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان ظرفيت خوبي براي زنان ايجاد كرده و مي‌تواند در اين حوزه راهگشاي اشتغال زنان باشد.

به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، شهيندخت مولاوردي در بازديد از شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، با بيان اينكه تقريبا به نيمه راه سند چشم‌انداز 20 ساله رسيده‌ايم، افزود: وضعيت موجود با وضعيت مطلوب كه در 1404 پيش‌بيني شده بسيار فاصله دارد و متاسفانه در سال‌هاي گذشته شرايطي پيش آمد كه كشور از تحقق آرمان‌ها بسيار دور شد.

معاون رييس جمهور در امور زنان با بيان اينكه كشور براي دسترسي به رتبه‌هاي برتر در چشم‌انداز 20 ساله راهي جز تغيير رويكرد از اقتصاد سنتي به دانش‌بنيان ندارد، گفت: ديگر زمان آن گذشته كه بخواهيم راه اقتصاد سنتي كه به زور بازو و جثه عظيم بود را ادامه دهيم.

وي ادامه داد: متاسفانه اقتصاد كشور به گونه‌اي است كه نمي‌توانيم از چنبره اقتصاد سنتي به همين آساني رهايي پيدا كنيم، اما راه نجات، اقتصاد دانش‌بنيان است.

مولاوردي با بيان اينكه اقتصاد دانش‌محور با توسعه‌اي كه در كنار آن اتفاق مي‌افتد نه نيازي به زور بازو دارد نه جثه عظيم افزود: در اين نوع اقتصاد، خلاقيت و شايسته‌سالاري حرف اول را مي‌زند.

وي با تاكيد بر اينكه امروز در بخش دولتي جايي براي استخدام نداريم و ظرفيت پذيرش براي استادي در دانشگاه به پايان رسيده است، تصريح كرد: كار امروز بايد مبتني بر فعاليت‌هاي دانش‌بنيان باشد و دولت يازدهم با اين نگاه فعاليت‌هايش را در دستور كار قرار داده است.

معاون رييس جمهور در امور زنان و خانواده به تفاهم‌نامه‌هايي ميان معاونت زنان با وزارتخانه‌هاي علوم، تحقيقات و فناوري و كار اشاره كرد و افزود: هدف اصلي در اين معاونت اين است كه بتوانيم براي دختران فارغ‌التحصيل در وزارت علوم و معاون علمي و فناوري رياست جمهوري شرايطي ايجاد كنيم كه در شركت‌هايي كه خودشان يا توسط ديگران تاسيس مي‌شود، كار كنند.

وي با اشاره به اينكه امروز 200 شركت دانش‌بنيان با رياست زنان اداره مي‌شود، گفت: سعي و تلاشمان اين است كه شرايط را تسهيل و با استفاده از آن تفاهم‌نامه شرايط اشتغال را براي زنان آسان‌تر كنيم.

 

مولاوردي با اشاره به تدوين برنامه ششم در دولت يازدهم و تفاوت اصلي آن با ديگر برنامه‌هاي پنج‌ساله، اظهار كرد: بررسي‌ها نشان داده كلي‌گويي و آرمان‌گرايي‌ها در برنامه‌ريزي‌ها باعث شده تا اجرا از بين برود و متاسفانه امروز 25 الي 30 درصد برنامه‌هاي پنجم توسعه را اجرايي كرديم.

وي ادامه داد: در پنج سال آينده چهار ميليون و 500 هزار نفر فارغ‌التحصيل خواهيم داشت، پس بايد برنامه، پنج سال آينده را هم در نظر بگيرد.

 

تعداد بازدید : ۶۲۷      تاریخ: 1394/07/06

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت